Review // Collistar Magic Drops

Hi allemaal,

Ik moest mijn MAC-studio Fix Fluid SPF15 foundation omruilen voor een lichtere tint. Maanden terug had ik de verkeerde kleur besteld NC15 i.p.v. NW13, daar kwam ik natuurlijk veelte laat achter. Na veel gebruik was het toch tijd om dat ‘oranje’ foundation gezicht om te ruilen voor mijn vertrouwde natuurlijke kleur. Eenmaal bij de Douglas werd er gekeken welke kleur ik nodig had en jahoor NW13 kwam er weer uit. Ik vertelde de werknemer van Douglas over mijn lichte huid, dat ik altijd moeite had met de juiste kleur en dat ik ook wel is een keer zonder foundation door het leven wil… Dat hoefde ik maar één keer te zetten natuurlijk.Ik stel jullie voor aan…

De Collistar Face Magic Drops. Een zelfbruining product die binnen 1 à 2 uur al resultaat geeft. Ik heb een hele lichte huid en wordt al niet snel bruin, laat staan in mijn gezicht. Na drie weken heerlijk in de zon te hebben gelegen, ben ik voor mijn doen goed verkleurd behalve mijn gezicht. Mijn gezicht kleurt nooit mee helaas…

Toen adviseerde de Douglas medewerker mij dit en ik dacht een keer “boeien, ik doe het gewoon”. Ze gaf aan om het niet te intens te maken, dat ik het moest gebruiken met mijn dagelijkse dagcrème. Klein druppeltje erbij en dat elke dag en na een aantal dagen verschijnt de natuurlijke bruine tint op je gezicht.
Toen ik thuiskwam en het wou uitproberen schrok ik wel even van de kleur. Zowat een heftige bruine kleur, ik dacht dat gaat nooit goed komen.

Is het wel gezond voor je huid?

De Face Drops zijn zeker ook nog is gezond voor je huid, ze hydrateren de huid en gaat huid veroudering tegen met behulp van de Vitamine E. Vitamine E kan je vinden in Halvarine, Margarine, Brood, Noten, Groente en Fruit. 
De Face Drops bevatten DHA Rapid, een zelf bruinend Molecuul. Dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een prachtige bruine teint te ontwikkelen. 

Hoe gebruik je de Collistar Face Magic Drops?

Ik raad om je gezicht goed te scrubben voor gebruik, zodat je geen gekke vlekken krijgt van de zelfbruining. 

Je kan het op verschillende manieren aanbrengen. Je kunt ervoor kiezen de druppels uit de applicator direct aan te brengen op het gezicht. Een paar druppels is al genoeg voor je gehele gezicht en hals (2 à 3 druppels). 

Zelf meng ik het samen met mijn L’Oréal Dagcrème Triple Active voor de gevoelig huid.. Ik doe dit in de ochtend en ook voordat ik s ’avonds ga slapen op een goed gereinigd gezicht. Ik begon in het begin met 1 druppel, ik was veelte bang dat ik te oranje of bruin werd. Maar in tegendeel, ik ben werd geleidelijk een tint lichter. Op dit moment gebruik ik zelf 3 druppels en pak daarbij ook gelijk mijn hals en oren mee.

Is elke dag niet te heftig?

Daarom kijk ik dus per dag even hoe de kleur op mijn huid is, soms doe ik het dagen achter elkaar en soms om de dag. Voor langdurig resultaat raad ik aan om het elke dag te gebruiken met een paar druppels, niet teveel.
Vooral nu het mooie weer in zicht is, willen we niet met ons witte gezicht van de winter rondlopen. Tijd om de zomerglans te creëren meiden!!

Het product geeft bij goed scrubben en reinigen geen vlekken of strepen af maar na afloop is het heel belangrijk om toch je handen goed te wassen. Het lijkt waarschijnlijk alsof er niets op je handen zit maar omdat het na ongeveer een uur al intrekt ga je met vlekte zongebruinde handen de dag door en dat willen we zeker niet hebben.

Waar te koop?

Nu bij Douglas met bijna 50% korting op 50 ML ook verkrijgbaar in 30 ML (ps voor dezelfde prijs als 50 ML) 

Nou girls, laten we allemaal zomer ready worden!

Liefs, Larissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *