Syoss SALONPLEX Shampoo en Conditioner

Tijdje terug heb ik de Syoss SALONPLEX haarverf al gereviewd maar nu is het ook tijd voor de shampoo en conditioner van deze lijn.

Eerst even de algemene informatie over de Syoss SALONPLEX lijn.

Het hersteld dagelijks miljoenen haarbruggen. Deze haarverzorgingslijn is voornamelijk bedoeld voor het haar wat overbelast is door föhnen, kleuren en/of stylen. Door de professionele Salonplex technologie worden elke dag miljoenen gebroken haarbruggen hersteld.

De SALONPLEX technologie werkt in 3 revolutionaire stappen:
1 en 2: Rebonding en Refilling, creëert en hersteld de haarbruggen, waardoor het haar van binnen en buiten hersteld wordt.
3: Sealing, verzegelt de werkzame bestanddelen in de cuticula voor een langdurig resultaat bij regelmatig gebruik.

De Syoss SALONPLEX shampoo zit in de zwarte fles en bevat 500 ml. In het algemeen heeft Syoss altijd de geur van alsof je bij de kapper bent en doet me altijd denken aan fris nieuwe haar. De shampoo is heel erg fijn en je hebt maar een klein beetje nodig om al je hele haar in te soppen, deze shampoo is zeer zuinig in gebruik. Is te koop bij elke drogisterij voor 5,49 euro.

De Syoss SALONPLEX conditioner zit in de witte fles en bevat ook 500 ml. De conditioner zorgt voor 3x beter doorkambaar en ook de geur van de conditioner is lekker zelfde als de shampoo. De conditioner is ook te koop bij elke drogisterij voor 5,49 euro.

Ik heb zeer gevoelig en apart haar, het lijkt dik maar is echt heel dun. Wordt super snel vet (helaas…) en kan erg slecht soms tegen shampoo’s en conditioners dus altijd even zoeken wat bij mijn haar past. Mijn haar wordt zacht, ziet er ook gezond vol uit en voelt ook gezond. Samen in combinatie met Syoss SALONPLEX kleuring maakt het mijn haar weer stralend gezond.

Kruidvat heeft deze week bijvoorbeeld alles van Syoss 1+1, dus dat is leuk meegenomen als je producten wilt testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *