Waarom ben ik mijn blog gestart?

Veel mensen vragen zich af wat jou verhaal is achter het starten van een blog, daarom ga ik deze vandaag beantwoorden voor jullie.

Ken je dat gevoel, dat je soms echt een boekwerk aan dingen wilt schrijven of typen maar werkelijk waar geen idee heb waarover? Nou dat heb ik dus heel vaak gehad… Al een tijdje is bloggen natuurlijk helemaal hot en ik begin pas in 2017 met mijn blog. In het begin ben je toch onzeker er over, waarover ga je het hebben? Gaan er mensen wel je blog lezen? Ik dacht ik moet me ei kwijt en waarom niet op deze manier al leest helemaal niemand het, voor mij is het een soort van uitlaat klep. Ik werk momenteel in de luchtvaart en daar is uiterlijk natuurlijk heel belangrijk, dus voor mij is dit heel leuk om dit erbij te combineren. Fashion en beauty zijn altijd dingen geweest waar ik mee bezig was. Maar ook me haar, heb veel verschillende lengtes gehad, kleuren en ook haar extensions. Ik vind het heerlijk om te experimenteren, nieuwe dingen uit te testen en al helemaal als het gaat over make up, verzorging, fashion en haar.

De dagen dat ik vrij ben door mijn wisselvallige diensten heen zijn de dagen dat ik het liefste stil ben en niks anders doe als op de bank hangen, tv kijken, YouTube filmpjes kijken en andere blogs lezen. Maar nu ik natuurlijk mijn eigen blog schrijf, is het iets waarvoor ik me bed uit kom en waarvoor ik actie onderneem om producten te beoordelen, uit te proberen, te fotograferen en zoals ik hierboven al zei: te experimenteren.

Ik lees en volg een aantal blog al een paar jaar maar toch altijd onzeker geweest en nooit de moed gehad om het te beginnen. Wat als mensen het vreselijk vinden? Maar voor mij is het ook een soort van online dagboek. Vroeger was ik al fan van een dagboek maar met de jaren dat je ouder word ga je niet snel meer elke dag hele verhalen in je dagboek schrijven (wat ik overigs wel jammer vind, maar gewoon geen tijd meer om dat bij te houden). Op de middelbare school gezellig uit school met vriendinnen op msn en dan samen een boek schrijven op word haha. Ik ben altijd wel heel creatief geweest alleen nooit goed geweten waar ik dat kon uiten, ja bij mijn theater lessen! Theater is één van mijn hobby’s wat ik helaas door mijn werk niet meer kan doen en heb het de afgelopen jaren beetje laten varen… Daarom ben ik nu super blij om naast mijn werk toch nog mijn uitlaat klep te hebben gevonden in het bloggen. Ik hoop dat ik dit nog jaren kan doen en dat dit me helpt om mijn creative ik beetje te uiten die jaren verstopt zat omdat ik geen idee had wat ik moest doen en waar ik goed in was. In de toekomst wil ik zeker weer theater volgen en lekker al je gevoel eruit te zingen!!

Waarom ben jij een blog begonnen? Of wat is jou uitlaat klep? Laat het achter bij de reactie! 🙂

XO,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *