Kijkje nemen bij de sale van KIKO Cosmetics

Jaja, het is weer zo ver!! SALE!! Daarom deed ik een kijkje bij Kiko Cosmetics, waar ze tot 50% korting hebben.

Als allereerste zag ik deze 4 ogenschaduws, ze passen allemaal bij elkaar zodat ik er direct een look mee kan maken.

FullSizeRender-9FullSizeRender-10

Deze kleuren zijn normaal  € 2,50 en nu met 30% korting maar  € 1,75.

FullSizeRender-8
Van Links naar Rechts zal ik ze benoemen.
01: Metallic Rosy White
02: Pearly Champagne
12: Metallic Rosy Sand
08: Pearly Taupe

Link:

FullSizeRender-3
Ze zijn goed gepigmenteerd en hebben een mooie shine op je oogleden. Zijn goed blendbaar en kleuren heel mooi bij elkaar. Ze zijn ook prima los per kleur te gebruiken, op alleen het ooglid.

FullSizeRender-6
Als laatste kwam ik deze Lip Balm tegen, met een mooie zachte rode kleur en heeft nog een lekker geurtje ook. Ze verzorgen je lippen met daarbij een mooi kleurtje. Normaal vind ik lippenbalsems met een kleurtje nooit zo goed een kleur afgeven zoals die van labello lippenbalsems. Daarbij is deze met SPF 15 als bescherming voor de zon, wat natuurlijk helemaal top is!

Helaas waren de overige kleuren op bij Kiko maar deze 07 Strawberry was er nog. Ik kan hem ook niet meer op hun website vinden, dus ben bang dat deze uit het assortiment gaan. Hopelijk als je deze nog wilt, vind je hem bij een Kiko Cosmetics bij jou in de buurt.

FullSizeRender

Ik ben heel erg tevreden over de kleur die hij achter laat op de lippen. Een hele subtiele licht roze/rood achtige kleur en de substantie voelt erg fijn aan op de lippen. Door de SPF 15 en de mooie kleur ben ik straks helemaal klaar voor de zomer. De geur die deze Lip Balm geeft is zo aangenaam en geeft ook geen chemische smaak wanneer je hem op hebt. Deze Lip Balm had de prijs van  € 1,95.

FullSizeRender-1

Dus ga snel naar Kiko Cosmetics om nog mee te genieten van deze prachtige sale. Voor alle 5 de producten was ik maar € 8,95 kwijt. Dat is toch geen geld!? Het zijn allemaal aanraders. Kiko is in het algemeen al geen duur merk, maar de pigment en de producten geef ik zeker een dikke voldoende.

Xo,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *