Review// Syoss Color Salonplek

Ik mocht via Kruidvat de Syoss Color Salonplex uit testen. Ik heb voor de kleur 6-8, donkerblond gekozen omdat ik dacht dat deze kleur het beste bij mij zou passen.

IMG_3843

De eerste haarkleuring met professionele SALONPLEX technologie die het haar beschermt tegen beschadiging voor tot 5x sterker haar.

De innovatieve technologie beschermt het haar tegen beschadiging voor een maximale kleurintensiteit en een langdurig resultaat met tot wel 100% professionele grijsdekking.

SALONPLEX – Salon-schitterend haar, elke dag.

IMG_3845

Van nature heb ik de donkerblonde kleur met een rood tint wat dus het kleuren lastig maakt omdat het vaak niet pakt. Daarom was ik heel benieuwd naar deze en ging ik het uiteraard uitproberen.

Wat zit er in de verpakking?

IMG_3847

Als eerste moet je de crèmekleurig samenvoegen met de witte applicatieflacon waarin de vloeistof zit. Goed schudden zodat alles goed is opgenomen bij elkaar. Na het schudden is het belangrijk om oude kleding aan te hebben of een oude handdoek op je heen te hebben. Het is en blijft bijtend spul haar verf! Trek altijd de handschoenen aan die erbij geleverd worden.

Ik heb gekozen om de haarverf aan te brengen met een haarverf kwast, dat is makkelijker te verdelen in het haar als met mijn vingers. Ik heb half langhaar en niet al te dik waardoor ik aan 1 pakje genoeg heb. Na het verdelen over mijn hele haar heb ik het er 45 minuten ingelaten. Oorspronkelijk is het 30 minuten en uitgroei 45 alleen vanwege mijn rood tint wou ik graag dat het beter bleef zitten dus heb ik 45 minuten gedaan.

Voor:

IMG_3865-1

Na:

IMG_3870-1

Zoals je kan zien heeft de kleur heel goed bij mij gepakt, zelfs mijn uitgroei! Na het uitspoelen van de verf voelt je haar heel erg stug waarmee je na de shampoo de Salonplex Conditioner moet gebruiken. Deze maakt je haar weer mooi zacht en glanzend.

Het heeft mijn blonde goude tint over mijn haar vervangen door een prachtige egale bruine kleur. De kleur is wel iets anders uitgepakt als dat de verpakking zegt voor kleur maar toch ben ik heel tevreden over deze kleur.

Op internet bieden ze er ook een shampoo, conditioner en leave-in creme van de lijn Salonplex.

SALONPLEX SHAMPOO

Shampoo

 • Herstelt elke dag miljoenen gebroken haarbruggen
 • Verzegelt en beschermt de haarvezel voor langdurig hersteld haar bij regelmatig gebruik

SALONPLEX CONDITIONER

Conditioner

 • Herstelt elke dag miljoenen gebroken haarbruggen
 • Verzegelt en beschermt de haarvezel voor langdurig hersteld haar bij regelmatig gebruik
 • 3 x betere doorkambaarheidSALONPLEX LEAVEINLeave-in creme

   

  • Herstelt elke dag miljoenen gebroken haarbruggen
  • Verzegelt en beschermt de haarvezel voor langdurig hersteld haar bij regelmatig gebruik
  • Herstelt in de diepte voor soepel en glanzend haar
  • Niet uitspoelen

 

 

Conclusie:

Ik ben echt mega tevreden met deze haarkleuring. Zoals ik al eerder aangaf, ik heb lastig haar qua de pakking van haarkleur en wat ben ik toch tevreden dat deze goed pakt voornamelijk bij mijn uitgroei. Ik ga deze zeker volgende keer ook gebruiken!!

Is te koop bij alle drogisterijen voor €12,49.

*test panel Kruidvat*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *