Review// NYX soft matte lip creams

Overal op internet en youtube kwam ik deze lip creams al tegen. Maar sinds kort verkoop Douglas Utrecht NYX in de winkel en toen heb ik toch besloten om er twee te kopen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ging voor Amsterdam en Stockholm, Amsterdam omdat die beetje zacht rood is en deze perfect past bij mijn werk. Stockholm is een nude kleur en past bij elke kleur kleding en make up look, zelfs met mijn super witte huid ziet deze er mooi uit. Dus dat is al een enorme pluspunt.

IMG_3642

Ze drogen mooi en ook snel op, ik heb erg droge lippen van mezelf maar ze accentueren niet echt mijn droge lippen er doorheen. Ze blijven zeker wel 6 a 7 uur zitten met eten en drinken tussendoor. Na 6 uur merk je vooral bij Amsterdam (rode kleur) dat je binnenkant vervaagt en de buitenste rand blijft zitten. De applicator is heel fijn zacht en ook fijn om aan te brengen.

IMG_3644IMG_3643

Ik ga zeker nog meer kleuren halen voor in mijn make up stash, want ben erg tevreden met deze lip creams. Heb jij ze ook in je make up stash? Laat weten welke kleur jij hebt en welke je aanraad?! 🙂

XO,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *