Wat staat er op mijn fashion & beauty verlanglijstje?

Natuurlijk heb ik veel meer fashion en beauty items op mijn verlanglijstje. Maar toch zijn deze dingen het meest gewild!

Op mijn #nr1 staat:

De Michael Kors Rhea Zip Rugzak

michael-kors_41012_1

Sinds ik mijn eerste Michael Kors tas kreeg, ben ik echt verliefd geworden op het merk en stiekem ook een verslaving eraan. Geen één andere tas of iets kan aan Michael Kors tippen. Michael Kors is natuurlijk ook niet één van de goedkoopste merken, maar na 1 grote schouder tas en 1 klein tasje is het tijd om mijn collectie uit te bereiden naar deze rugzak. Hij is te koop voor 355,- euro.

michael-michael-kors-rhea-studded-backpack-product-0-988075976-normal

Ik ben van plan om de zwarte versie te gaan kopen, maar wie weet komt er ooit een mooie andere kleur in de sale. Want ja we krijgen bijna weer de zomer sale, dus ik hou de webwinkels en natuurlijk de stad goed in de gaten!!

Urban Decay Naked palette 2

Deze is te koop voor 53,- euro. Wat houdt mij tegen om deze te kopen denk je dan? Dat is meer ik ben een arme student en dan is 53 euro op dit moment echt heel veel. Ik woon op mezelf dus sparen gaat niet echt super goed, want het kopen van lekkere dingen om te eten staat soms helemaal bij mij op nummer 1 (Oeps).

604214916463_naked2

Deze kleuren vind ik mooier bij mijn ogen, ik heb grijs groene ogen dus de kleuren bruin, goud en paarse tint staan mijn altijd wel goed. Al vind ik de Naked Palette 1 ook erg mooi en deze komt ook ooit in mijn make up stash.

Imac

Maar natuurlijk, na een verslaving van apple (iphone, iPad mini en een macbook pro) komt er natuurlijk ook een iMac aan. Deze wil ik aanschaffen wanneer ik een eigen huis heb met een mooi kantoor om daar te werken. Wat ik prachtig aan apple producten vind,  is dat altijd alles met elkaar in verbinding staat. Wat ik doe op me telefoon of opzoek kan ik ook terug vinden op mijn macbook en natuurlijk iMessage! Wat een uitvinding, ik ben daardoor overal en met iedereen in contact.

apple_mk142ll_a_21_5_imac_late_2015_1190344

En dan natuurlijk die grootte eh, staat luxe op je bureau haha.

Ik heb natuurlijk nog zoveel meer wat ik zou willen, maar eerst moet er een groter huis komen en een plekje voor mezelf alleen. Maar deze 3 dingen zijn natuurlijk mijn eerste 3 must haves die ik ga aanschaffen wanneer het kan! 🙂

XO,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *