Review// Kruidvat hydro dag- en nachtcrème voor de droge en gevoelige huid

Ik zocht al een tijdje weer een goede crème voor mijn droge maar ook super gevoelige huid. Deze twee combinatie’s zijn er lastig om de goede dagcrème te vinden. Tot ik tijdje terug veel las over de kruidvat eigen merk lijn en toen mijn dagcrème van Yves Rocher op was, heb ik geen moment getwijfeld om deze te gaan uitproberen.

IMG_3343

Ik nam direct de dag- en nacht crème mee, deze zijn beide maar 3,49.

IMG_3350

De ingrediënten die erin zitten:

(links is de nachtcrème, rechts is de dagcrème)

IMG_3353

Vanwege dat ik echt een over gevoelige huid heb en heel snel op onder andere gezichtcrème’s, foundations, serums ect. reageert. Moet ik goed opzoek naar dingen wat mijn huid echt goed verzorgd en voed.

Kruidvat Hydro Dag- en nachtcrème  voor de droge en gevoelige huid bevat een geconcentreerd hyaluroncomplex dat je huid goed hydrateert. Met de ingrediënten Shea butter en inca omega-olie heeft het een effect op je huid dat voedend en verzachtend is (wat dus heel goed zou zijn voor mijn huid). De dagcrème bevat ook UVA- en UVB filters die je huid beschermen tegen de zon. De crème is een wat dikkere vorm van gel structuur, hij trekt snel in. Beide crème’s hebben een neutrale geur, hij voed en hydrateert mijn huid goed. De nachtcrème heeft een dikkere structuur, wat goed hydrateert en voed als je slaapt. De ochtend na het opbrengen van mijn nachtcrème heb je geen vettige laag op je huid wat ook erg fijn is.

IMG_3351

IMG_3352

Ik ben heel erg tevreden over deze crème, ik krijg na het opbrengen geen rode huid, geen jeuk en mijn huid ziet er met de dag beter uit. Voordat ik de dag- of nachtcrème aanbreng gebruik ik ook een gezichtsolie. Daarmee heb ik het gevoel dat mijn huid nog beter gevoed en gehydrateert wordt. Ik hoop dat deze crème zijn werking blijft doen, dan zou ik hem direct opnieuw kopen. Omdat ik werk op Schiphol, met wisselende werktijden en de airco’s is mijn huid helemaal gevoelig en tot nu werkt deze crème heel goed. Mijn foundation blijft nu beter zitten en krijg minder snel rode vlekjes en jeuk.

Ik raad deze crème aan, vooral voor de prijs voor maar 3,49!

IMG_3344

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *